Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Kommentarsregler | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Nu har jag bloggat i drygt en månad. Det har varit väldigt roligt. Inte minst roligt har det varit att följa alla kommentarer på det jag har skrivit. På sistone har kommentarerna blivit lite yviga, och handlat om både det ena och det andra som egentligen inte har med ämnet att göra. Det är väl lätt hänt.

I högerspalten kan du läsa vilka kommentarsregler som gäller för bloggen. Vi kommer nog att börja tillämpa dem mer framöver. Så fortsätt gärna att kommentera, men håll kommentarerna till ämnet.