Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Många besök. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Nu har jag bloggat i ca en och en halv månad. Det är inte så länge och det känns som det bara är en början. Det har hittills varit mycket roligt även om det tar lite tid att komma in i det hela och hitta rätt modell och format.

Det är också väldigt roligt att det har varit en bra bit över 100 000 besök under denna tid. Det betyder ju inte att det är lika många unika besökare men det tyder i alla fall på ett stort intresse och det gläder mig. Steg för steg hoppas jag kunna kommentera ett antal fler aktuella ämnen och ge lite glimtar från min vardag, då inte bara Canadagässens öden och äventyr. De mår för övrigt bra och vi har nu kommit fram till ett icke aggressionsavtal. Jag håller mig på avstånd men är jag på bryggan håller de sig på avstånd. Fungerar ganska bra.

Fick för övrigt besök av en ensam vit och ståtligt vacker svan som trivdes utmärks i vår lilla vik. Annars är trädgården full av fåglar av alla de slag. Jag tror aldrig jag sett så många olika sorter på en gång. Det verkar som en ”flash-back” på alla grundskolans botanik lektioner och är väldigt härligt. I strandkanten växer hundratals Kungsängsliljor och sprider stor glädje. Jag tycker det är underbart att kunna koppla ifrån ibland genom att njuta av denna explostion som våren och försommaren ändå är.

Förresten, idag är det den 17 maj. Ett stort grattis och Guds välsignelse till alla härliga norrmän!