Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Siewert Öholm skriver bok. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Siewert Öholm har under våren intervjuat mig i timmar om allt möjligt. Det har resulterat i en bok som kommer ut om några veckor på Sellins bokförlag under titeln ”Pastor Ulf”. Titeln kan väl få en och annan att reagera. Fast jag är ju faktiskt pastor.

I alla fall har det varit spännande att svara på Siewerts ibland rätt tuffa frågor. Det skall bli verkligt intressant att se hur boken blir och vilka reaktioner den får. Den kommer nog att komplettera Dagenartiklarna på ett bra sätt. Siewert är en duktig journalist med hög integritet och ibland riktigt provocerande. Inte någon ”hemma-hos” reporter precis.

pastor-ulf-boken1

En sak till, lite utanför detta ämne, någon undrade om jag lämnat Trosrörelsen. Nej, jag är ordförande för Trosrörelsens predikantförbund och har inga planer att lämna den. Den och Livets Ord är min hemvisst men det vi arbetar för är större än ett enskilt sammanhang. Mer om detta i boken som kommer.