Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Fotboll i Israel. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Vår resa har nu börjat, 14 bussar med folk från 27 länder. Allt från Finland tll Fijï. Idag har vi varit på Olivberget och hade en härlig start.

Igår hände något annat trevligt. Efter vårt kvällsmöte var det tid över att se Sverige slå Grekland med 2-0. Bra gjort Zlatan och Petter Hansson. Det var häftigt att följa israeliska kommentarer utan att fatta ngt, och ändå allt. Vilken känsla hos dessa kommentatorer. Israelerna älskar verkligen fotboll. Läste Newsweek som skrev om EM och det verkar som om amerikaner inte fattar fotboll alls. Nu stundar Spanien på lördag. Då är vi ute i öknen. Undrar om dom har big screen emot något berg:)