Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Ett nytt kors. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

kors-och-kran1

Idag kunde vi äntligen resa det nya korset på Livets Ords tak. Över 300 personer var med och bad och invigde det. Tyvärr var jag själv i Göteborg och kunde inte närvara vilket grämde mig lite eftersom jag varit så engagerad i att det skulle bli av. När vi lade fram idén i fösamlingen möttes den med jubel och nu finns alltså korset på plats. Det är 14 meter högt från marken och skjuter 4 meter över taket. Det är gjort i stål och glas och har inneboende belysning så det kommer att synas över stora delar av Uppsala och tala om Jesus.

Du kan gå in på SR Radio Uppland och på TV 4 Uppland idag och se och höra om korset. Även Upsala Nya Tidning uppmärksammar korset.