Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Lite allt möjligt. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Det är inte helt lätt att hålla kontinuiteten på bloggen under sommaren. Jag varnade för det i början av juni. Ändå tror jag nog att det gått ganska bra. I slutet av augusti blir det förhoppningsvis lite mer normalt igen. (Om nu någonsin livet blir normalt. Min fru Birgitta sa för flera år sedan att jag levde i en livslögn när jag alltid upprepade att det blir lugnare till hösten. Det var för många år sedan och lugnare har det knappast blivit. Tvärtom.) 

Flera har eftersökt att jag skulle kommentera kommentarerna mer. Redan i början av bloggandet sa jag att det kanske inte blir helt lätt med det. Ändå skall jag försöka, men det blir nog först till hösten:)

 Det finns verkligen mycket intressant att kommentera och en del frågor att besvara. Risken är ju som sagt att man helt fastnar, något som jag av tidskäl inte riktigt klarar i alla enskildheter. Jag är helt förundrad över de mer professionella bloggare som tillbringar många  timmar vid bloggen dagligen. Det kan inte jag, men som sagt att plocka upp en del frågeställningar och kommentera lite mer i detalj över enskilda ämnen skall jag väl försöka göra steg för steg.

Det hela är under utveckling och med de relativt snäva tidsmarginaler jag arbetar med så får jag göra så gott det går. Sedan finns det naturligtvis professionella tyckare som aldrig tycker de får svar men de tillhör marginalen. Det finns mycket intressant att beröra och så mycket viktigt som sker. Däremot känner jag inte för en framtid som professionell kommentator och det finns mycket jag inte har fullt grepp på, men man kan alltid lära sig så länge man lever.