Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
En härlig måndag. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Konferensvädret är otroligt fint. Det är fantastiskt att se alla som tagit sin semester och sina familjer och kommit upp till oss i Uppsala. De skulle kunna åkt till någon strand någonstans och latat sig och badat men nu är de här på Europakonferensen istället. Det finns så många barnfamiljer som återkommer år efter år. Därför är det så fantastiskt att alla barnaktiviteterna finns. Det verkar bli mer för varje år. 

Våra barnarbetare gör en enorm insats år efter år och jag hör ofta barnfamiljer som säger att de bara måste komma tillbaks eftersom ungarna talar om detta hela året. Själv har jag hört mina barnbarn ivrigt prata om att nu är det snart dags igen fast en av dem ville ha mer gungor och karuseller. Han tyckte nog inte vi riktigt kunde jämföras med Liseberg som han besökte för första gången i år.

Liseberg i all ära men där finns inte Stefan Salmonsson och Matthew Barnett och Joakim Lundkvist, ännu. Stefans morgonpass var otroligt bra. Fullt av värme, humor, allvar och så mycket livsvisdom. Han är en gudabenådad predikant som talar utifrån sin livserfarenhet. Han återkommer senare i veckan.

Det är så bra att ha Matthew Barnett hos oss igen. Deras arbete på Dreamcenter i Californien är så unikt, så fullt av kärleksfull barmhärtighet emot utslagna människor. Nu har de startat i New York också. Ser fram emot att höra honom igen idag.

En annan som arbetar hårt med att hjälpa fattiga och hungrande i olika delar av världen är Steve Sumrall som talar i eftermiddag. Sedan har vi australiern Phil Pringle ikväll. Det blir en bra dag som jag måste skynda iväg till nu strax. Ett bibelord bara, Apg. 28:15: ”När Paulus fick se dem tackade han Gud och fick nytt mod.” Det finns något så förunderligt uppbyggligt att komma samman och träffa syskonen i Kristi kropp. Det ger verkligen nytt mod, glädje och välsignelse!