Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Vittnesbörd från Dreamcenter i L.A. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Det är oerhört uppfriskande att höra Matthew Barnett från Dreamcenter i Califronien. Lyssna gärna på alla tre tillfällena han talade. Hela deras berättelse om Dreamcenter är en enda lovsång till Herren för hans kärlek till utslagna människor och hans kraft att verkligen upprätta de mest hopplösa fall. På tisdagen fortsatte Matthew att vittna och utmana. Utmaningen är inte den minsta lagisk utan fylld av kärlek till människor och tro på vad Jesus kan göra med oss alla om vi öppnar oss för att inte bara tänka på oss själva utan låter oss användas att betjäna andra.

Han gick också milt till rätta med konstiga uppfattningar om vad väckelse skulle vara. Väckelse är inte att sitta i en byggnad med en massa andra kristna och uppleva massa saker utan att ta Guds kärlek till min trasiga omgivning och se den förvandlas. Väckelse är inte när vi säger att vi har det utan när världen säger att vi har det för att de ser förvandlade liv. Mycket bra, mycket sunt!

Med vittnesbördets hjälp utmanade han också överandligheten som bara söker upplevelser och ibland är beredd att göra vad som helst och acceptera vilka bisarra beteenden och läror som helst bara jag får uppleva något nytt annorlunda och häftigt. Hos detta fanns inte ett spår hos Matthew. Däremot vittnesbörd om hela stadsdelar i Los Angeles där den andliga atmosfären förändrats, kriminaliteten gått ner och människor fått sina liv totalt förvandlade av Jesus. Så bra, så äkta och så verklighetsnära!!!