Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Abortdiskussionen går vidare. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Diskussionen angående om ledande kristna personer utför aborter har hettat till ordentligt. Någon tyckte att jag var anklagande i tonen i mitt förra inlägg. Så är det inte utan jag hävdar att man måste få ställa frågor. Vad jag sade var att här måste det gå att få ett svar på de frågor Mats Selander ställer, inte bara diskutera hans demonstrationsmetoder.  I detta instämmer Stefan Swärd som tar upp det hela i sin blogg, se här

Stämmer Selanders påståenden så utgör de skrämmande läsning, se här.

Abort är ett utomordentligt allvarligt ämne och att som kristen läkare utföra en abort är att delta i utsläckandet av ett människoliv. Att samhället inte tycker så eller att den sociala situationen för de som låter abortera kan vara mycket problematisk är en sak. Vi talar fortfarande om en liten pojke eller flicka som mister sitt liv, som dödas.

Att väckelsekristna föramlingar väljer att prioritera bort denna fråga, undviker frågeställningarna eller inte klart står för det ofödda barnets rätt till liv är för mig en gåta och ett stort moraliskt problem.