Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Apropå bloggförälskad. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Ja, det är roligt att blogga. Det är också roligt att se att Emanuel Karlsten på Dagen har uppfattat detta om mig. Han nämner att jag i en ledare för ett år sedan kommenterat om bloggosfären och dess ”tjatter utan like”. Den åsikten håller nog i och för sig än. Bloggosfären och hela www-världen är förfärligt full av allt möjligt och skräpnivån är bland ofantligt hög.

Det betyder ju inte att man inte skulle kunna blogga och det är, som Karlsten så riktigt påpekar också ett sätt att nå ut till både församlingsmedlemmar och många andra och även en och annan dystergök som vrider och vänder på allt jag säger. Så nog är bloggandet ett viktigt kommunikationsmedel trots allt. Gåtan förblir: Förändring eller breddning? Ja, säg det?

De första fem månaderna har i alla fall varit mycket roliga, och jag tänker fortsätta så gott det går. Det är alltid lite knepigare när jag är ute på resor. Nu på fredag åker jag till Ukraina, sedan vidare till Moskva och sedan till Armenien och via London hem igen. Hoppas jag kan få till lite bloggande under resan. Om inte annat så via telefon. Ni får stå ut med 10 dagars oregelbundenhet. Jag skall göra så gott jag kan.