Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Manifestation för Indiens kristna | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Härom dagen skrev jag om situationen i Indien och uppmanade bland annat till aktion i frågan. Nu har flera pastorer och kyrkoledare, med Svenska Evangeliska Alliansen i spetsen, tagit initiativ till en manifestation i Stockholm nu på onsdag den 24 september kl. 11.00 vid indiska ambassaden i Stockholm. Läs gärna mer om saken på SEA:s hemsida.

Själv är jag dessvärre på utlandsresa, men jag skulle vilja uppmuntra alla att göra vad ni kan för att komma dit. Sprid även detta till dina vänner och bekanta runt om i Sverige. Visa ditt stöd för våra bröder och systrar som förföljs på ett sånt fasansfullt sätt i Indien.