Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
En snabbvisit till Wales | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Är just nu i Wales. På vägen hem från Jerevan hoppade jag av i London, mötte Birgitta och bilade till den lilla staden Lampeter i Wales. Vår yngste pojke, Benjamin, börjar Masterstudier där och det kändes bra att kunna se honom installerad. Nog för att han klarar sig bra själv, men för oss är det roligt att se honom i hans nya studiemiljö.

I tisdags var det praktiska göromål, vilket passade bra eftersom det störtregnade, men igår tog vi hela dagen och åkte till kusten. Solen lyste hela dagen men det blåste ordentligt. Kusten var otroligt spektakulär med enorma vågor som vräkte in från Atlanten, emot höga klippor där vi stod utan några som helst räcken. Jag blev helt upprymd av farligheterna.

Att åka runt i dessa gröna walesiska dalar, omgiven av gröna kullar och berg med små lövskogar på dess toppar, på små landsvägar, inneslutna av häckar på båda sidor är så vackert och pittoreskt och en lisa för själen efter 11 dagar i f d Sovjet (även om det finns mycket vackert där också). En endags- eller tvådagarssemester då och då gör att man kan stoppa in nya bilder i själen och ger så myckett på kort tid.

Idag börjar återfärden hem. Ser fram emot att fira Birgittas 60-årsdag i församlingen på söndag. Det blir predikan om mission och om situationen i Indien och om resan i Öst.

Kommande onsdag har vi höstens första samtalskväll, om alkohol, dess bruk och missbruk. Två personer med mycket erfarenhet och kunskap är med. Det är Mikael Bedrup och Felicia Svaeren. Det blir  en viktig kväll. Du kan läsa mer om samtalskvällen här.