Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Konferens i Singapore. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Sitter just nu uppe i ett skyskrapehotell i centrala Singapore och brottas med datorn, lösenord, sladdar, olika slags kontakter m.m. Äntligen inne, skönt. Är som sagt på en konferens med City Harvest Church. Det är första gången de har sin Asiaconference, lite inspirerad av vår Europakonferens tror jag faktiskt. Men större!!

Det är 19000 registerade, från 72 länder! Övervägande delen är unga människor men också mycket predikanter från hela Asien. Konferensen hålls i tre gigantiska hallar samtidigt, med överföring till två av dem. Huvudhallen har 9000 platser och är smäckfull vid varje möte. Jag talade imorse om att verkligen lära känna den Helige Ande, hans personlighet, inte bara hans manifestationer och om styrkan och ljuvligheten i det treeniga livet. Frälsningen innebär att Gud har bjudit in oss till att få del av och att dela det kärleksfulla och överflödande eviga liv som pågår inom Treenigheten.

Det är som sagt ungdomligt, modernt, contemporary och mycket musik. Carola är också här och folk gillar henne verkligen. Ett antal andra kristna artister också.

Tyvärr måste jag sluta nu för vi skall iväg till mötet. Det är jag som predikar ikväll så det är bäst jag följer med dit. Carola kommer att sjunga och Jonas Myrin är med och spelar. Härlig kille! Skall fortsätta att tala om den Helige Ande men också om Guds lösning på generationsklyftorna som vidgas mer och mer idag. Kommer nog att be för många ikväll.