Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Vilken julkonsert! | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Jag har just kommit hem från Livets Ords julkonsert. Den var helt fantastisk. Över hundra frivilliga från församlingen som framför en konsert och julspel som bara blir bättre år från år. Maria Lundqvist och alla musiker  och sångare är värda en stor eloge och ett stort tack för sina fantastiska insatser.

Ca 2500 kom på kvällen för att titta och lyssna till denna enda årliga föreställning och så många icke troende var närvarande och ville inte sluta applådera denna högklassiga produktion. Blandingen mellan allvar och skämt, mellan barockmusik, julkoraler, psalmer och gospel var mycket bra. Det har vuxit fram en hel klassisk kammarorkester under åren med hög klass. Plus alla andra duktiga musiker och sångare som gav sitt bästa, inte minst i de olika bibliska scenerna kring Jesu födelse.

Det var inte konstigt att jag satt och njöt som en mycket stolt och glad pastor. Stolt över hur församlingens musikliv vuxit och breddats under åren och att Uppsala faktiskt har fått en otroligt fin julkonsertsproduktion som ger evangeliet klart till alla som kommer.  Återigen, ett stort tack till alla!!!