Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
En välsignad Jesus Kristi födelsedagsfest! | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Vi börjar ju fira redan på julaftonsmorgon och ikväll och i natt firar vi rejält att Jesus föddes på jorden! Ordet blev kött och tog sin boning ibland oss och vi såg dess härlighet lik härligheten hos en enfödd Son hos sin Fader. Om det är någon tid på året så är det idag du skall stilla dig en stund och tacka Gud för den allra största gåva mänskigheten fått, Jesus Kristus.

Låt tonen från himlen, ljuset från himlen, uppenbarelsen från himlen, nåden och välsignelsen från himlen drabba ditt hjärta och du kommer att svämma över av lov och pris och tacksägelse. Sedan vill du bara beskåda Honom och fyllas av djup förundran över detta barn, denna människa som är Gud kommen i köttet.

Gud välsigne dig rikligen på allt sätt under denna jul!

Han som inte skonade sin egen Son utan utgav honom för oss alla, hur skulle han kunna annat än att också skänka oss allt med honom, Rom. 8:32.

Se på Sonen! Hos honom, i honom och med honom finns allt vad du och jag behöver!