Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Välkommen till Uppsala på Nyår! | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Nyårsfestivalen har alltid varit väldigt betydelsefull för oss på Livets Ord. Så föddes vi, nyår 1982-83 och sedan dess har vi alltid haft en härlig konferens runt nyår. Nyår är en tid då man sammanfattar vad Herren gjort under det gångna året. Man får tid att lägga ner och undan inför Herren sådant som inte varit bra och kan istället komma under förlåtelsens helande och upprättande kraft. På det sättet kan man verkligen få en andlig nystart där Guds Ande får tag i mig för det som han skall för in mig i.

Det blir Andens tilltal, både personliga och för oss tillsammans som kristna angående det kommande året. Det bygger en andlig förberedelse för det som Herren vill göra i och genom oss i den tid som nu är och förbereda oss profetiskt för det som väntar på oss.

Allt detta händer i en miljö av både glädje och allvar, i musik och fest, i profetiska tilltal och undervisning tillsammans med tusentals andra syskon. Varje talare och alla musiker bär något speciellt från Herren med sig och allt mynnar ut i Nyårsafton och nedräkningen för det nya året.

Att samlas i glädje inför tronen, att överlåta sig åt Guds vilja, att låta Anden levandegöra Guds ord i mitt liv, att hängivet be sig igenom till det nya året, att fira Guds möjligheter oavsett hur omständigheterna ser ut, kan det finnas något bättre sätt att gå in i 2009? Knappast!

Välkomna till Uppsala under Nyår!