Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Stefan Holmström ny Missionsföreståndare för EFS. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Det är riktigt roligt att se att Stefan Holmström blir ny ledare för EFS, från 1 juni i år. Även om vi inte sett varandra så ofta de senare åren så går vår vänskap tillbaka till samma karismatiska bönegrupp på 1970-talet och gemensamma teologistudier. Vi var riktigt goda vänner och han var också värd på mitt och Birgittas bröllop.

Det var faktiskt Stefan som pushade för att jag skulle ta studentprästtjänsten i SESG. Det var en mycket rolig och lärorik tid som jag alltid sett tillbaka på med stor glädje. Då arbetade jag också med hans bror Krister Holmström som ju tyvärr nyligen så hastigt rycktes bort. Han var en oerhört duktig människa.

Stefan har många goda kvaliteter och är både sunt bibeltrogen och evangelistisk och med ett stort hjärta för mission. Du kan läsa mer om honom här. Det blir mycket roligt att se honom i denna funktion, att leda EFS, där jag är övertygad om att han kommer att göra ett mycket bra jobb. Lycka till och Guds välsignelse över denna så viktiga tjänst, Stefan!