Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Dagen reagerar. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Igår skrev jag lite längre om Knutbyseminariet där jag medverkade. I detta sammanhang skrev jag några rader  i frågeform om Dagens bildval. Detta kallar Elisabeth Sandlund i sin blogg för konspirationsteorier. Det tror jag inte det är.

Jag ställde alltså  bara en fråga om detta bildval och det tror jag är helt legitimt att göra. Sedan är det ju bra att redaktörer och journalister svarar. Med min ändå ganska långa erfarenhet av media tycker jag inte att denna fråga är irrelevant på något sätt. Där kanske jag skiljer mig något från vardagsläsaren.

Sedan gör jag faktiskt inte en så stor sak av det hela som det verkar och förfaller knappst genom en liten fråga till konspirationsteorier. De brukar inte framföras i frågeform. Men att då och då fråga media om dess metoder ingår också i den granskning som media själva så ofta berömmer sig av. Sedan får man väl tro att svaren från Dagen är sanningsenliga.