Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Bildstormen har bedarrat. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

I kyrkans historia har det förekommit riktiga bildstormar, ikonoklaststrider. Vi hade en en annan form av bildstorm förra veckan. Den angående fotografierna på Knutbyseminariet. Tyvärr var det jag som var anledning till denna onödiga storm.

Min kommentar på bloggen satte igång mer än vad jag anade och blev till en upphettad ordstrid även i tidningar. I efterhand ser jag att det var helt onödigt av mig att fälla denna kommentar. Det känns obehagligt om man skulle sammankopplas med en osmaklig mordhistoria. Efter åratal av olika beskyllningar är man nog allergisk och det kan slå fel. Jag skulle helt ha struntat i den delen av blogginlägget.  Jag är ledsen för detta. Får försöka skärpa mig ännu mer när det gäller sådant.