Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Förkastliga flickaborter. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Det är makalöst att man kan abortera flickor bara för att de är flickor. Abort är och förblir ett utsläckande av liv. Det blir synnerligen vidrigt när man inom denna hantering också selekterar bort flickor eftersom det uppenbarligen är fel kön. Lars Hamberger, professor i gynekologi, säger att det sker hundratals gånger per år. Det liknar det som sker i Kina även om där sker i en mycket större skala. Det hela är monstruöst!

Det går aldrig att smyga runt abortfrågan. Det går inte heller att säga att ”vi prioriterar inte den frågan”. Det är och förblir ett oerhört svek gentemot den individ som dödas och förvägras ett liv tillsammans med oss andra. Låt oss fortsätta att verka för en ändrad opinion så att de ofödda kan skyddas och ges de möjligheter vi andra fått, att få leva!

Läs mer om flickaborterna här och här och här.