Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Israel vann! | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Trots Mats Wilanders tjurighet och 6000 demonstranter, nästan 1000 poliser och en minst sagt olustig förening i antisionism mellan AFA och nazister så vann Israel. Grattis!!

Det var en bedrift att klara detta under denna enorma press. Snacket om psykning är nog en barnlek jämfört med vad som pågick utanför hallen, vilket de israeliska spelarna självklart kände av.

Att Sverige ger utrymme för detta utbrott av hat är mer än pinsamt. Vi har då verkligen inte något att berömma oss av när det gäller sportslighet. Israeliska idrottsmän får utstå enorma förödmjukelser för att få utöva sin sport och ändå vann de.

Vi var idag i Knesset och talade med israeliska politiker som tyckte Sveriges beteende var högst förvånande. Man kunde bara inte förstå hur man kunde attackera poliser med tegelstenar och förstöra polisbilar för en tennismatch skull.

Frågan är hur länge judar skall våga gå öppet i vårt land eller om vi är på väg till 30-talets mobb och våldsmentalitet igen?