Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 4006
Skärtorsdagskväll. | Ulf Ekman

Kom just hem från en så stark och helt fantastisk nattvardsgudstjänst på Livets Ord. Joakim Lundqvist predikade om Getsemane och om Jesu instiftande av nattvarden på ett så fängslande sätt och sedan var det en stor nattvardsgång med nästan 700 personer.

Underbar musik och tillbedjan och så innerligt allvarligt på rätt sätt. Nu intensifieras den Stilla veckan. Jesus föråds och kastas i fängelse över natten i översteprsäten Kajafas palats för att dömas tidigt nästa morgon och överlämnas till Pontius Pilatus.

Imorgon är det Långfredag eller som andra säger, den Goda Fredagen. Hela dagen imorgon går åt att följa Jesus till Golgata. Vi följer honom timme för timma. Skall på gudstjänst imorgon igen kl. 10:00.