Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Samtal med Pingstledare. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Vi har nu haft en andra runda med samtal tillsammans med ledare från Pingströrelsen. Vi, dvs fyra företrädare för Trosrörelsen, hade en dag tillsammans med fyra pastorer från Pingst. Denna gång träffades vi i Pingstkyrkan i Uppsala. Förra gången var vi på Livets Ord.

Det var en härlig stämning, förtroliga samtal och skön gemenskap. Dels hade vi ett långt pass om vad trosundervisning egentligen är, och inte är. Sedan hade vi ett pass där vi talade igenom synen på ledarskap, vad som skiljer och förenar.

Det är mycket roligt att kunna samtala i lugn och ro om dessa viktiga frågor, be tillsammans och också lyssna in angående vad vi tror Herren vill göra i vårt land i framtiden. Så väl investerad tid som ger mersmak.

Det blir en tredje runda. Allt detta medverkar till både djupare enhet och mer strategiskt tänkande angående hur vi når Sverige för Jesus.