Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Snart dags för Europakonferensen. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Jag skriver lite redan nu om Europakonferensen. Tiden går snabbt och snart är vi i slutet av juli och då är det dags igen. För dig som aldrig varit med är det den 26 juli till 2 augusti och det är på många sätt en fullpackad vecka, både andligt och fullt med gemenskap och aktiviteter för alla åldrar.

Som sagt, det finns något för alla, allt ifrån en barnkonferens och ett mycket stort och häftigt lekområde för barn, ungdomsmöten, konserter, möten för affärsmän, församlingsarbetare och partners. Till detta kommer naturligtvis alla öppna möten med talare från 5 kontinenter. Det blir massor med gemenskap med människor från många länder. Det brukar bli en 50, 60 nationer. Samtidigt vill vi att det skall vara en härlig svensk sommarmiljö där barnfamiljer kan trivas, äta ute, grilla på kvällen och träffa mängder av syskon från olika sammanhang.

I allt detta vill vi söka Herren tillsammans. Det är det viktigaste. Norden befinner sig i ett allvarligt skede och vi som troende behöver dagligen mer av Guds Ord. Guds ord är både bröd, ljus och svärd. Vi behöver bröd för att leva, och överleva. Vi behöver ljus för att se vägen. Vi behöver Andens svärd för att beskydda och röja upp i den andliga snårskogen. Vi behöver också Andens passion för att klara av att gå vidare och kunna bryta igenom med evangeliet i Sverige. Talarna, som du kan se här, har alla stor erfarenhet av detta och jag ser verkligen fram emot att lyssna på dem. Kom gärna och hälsa på oss! Jag återkommer om mer info om konferensen lite längre fram.