Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Hemma igen ifrån Israel. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

I förrgår kväll kom vi tillbaka från Israel. Efter resan, som var mycket lyckad stannade vi kvar några dagar och avslutade, träffade vår personal och andra kontakter och vänner. Det blev intensiva dagar men väl använda. Nu har vi börjat planera för en stor resa nästa år där målet är ca 2000 personer.

Det kräver ett års förberedelse och mycket koordinering men det kan bli något mycket speciellt. Vi kommer att ha en konferens insprängd i resan och seminarier både för pastorer och affärsmän. Vi kommer att bjuda in politiker och andliga ledare i landet från olika läger. Vi kommer att ha både utomhus och inomhus möten på speciella platser, troligtvis både i öknen och i amfiteatern vid Caesarea samt en konsert med inhemska sångare och våra egna. Vi kommer att ha ordentligt med tid för förbönsinsatser av olika slag, med team som bör för olika platser och situationer, men också för lite äventyr och rekreation och naturligtvis besöka alla viktiga platser.

Det är mycket kvar att organisera men jag känner personligen att det kommer att bli en oerhört viktig resa. Troligtvis kommer saker att utvecklas snabbt under det kommande året i Mellanöstern som gör att det kommer att bli viktigt att kristna från alla kontinenter möts upp för att be för Israel och Mellanöstern. Jag återkommer med mer detaljer lite längre fram.