Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Regnigt och och sömnigt. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Efter en enormt härlig värme har nu det obligatoriska regnet infunnit sig i semestern. Egentligen borde jag inte skriva nu. Jag har ledigt. Birgitta har belagt mig med arbetsförbud så frågan är om bloggandet är arbete eller fritid:) Det är i allafall orsaken till att bloggen är lite oregelbundnare några veckor i juli.

Just nu strilar regnet ner, det luktar underbart från marken men himlen är jämngrå och det är bara 14 grader. Inget badande idag. Ganska svenskt får man säga. Vad göra när det regnar? Läsa….

Har en trave som jag bläddrar förstrött i. Läser en bok om reformationen, har klämt en Grisham, just börjat en bok om Indien av en gammal missionär och är mitt i Gösta Berglings saga, (hoppsan, felstavat,tack för det, Berlings skall det vara.) samt just läst ut Per Olov Enquists ”Ett annat liv”, försökte för fjärde gången börja på Dostojevskijs ”Bröderna Karamazov” men får inte upp ångan, den får vänta ännu en gång, till efter sommaren, kanske en flygresa. Lite lyxigt på semestern att kunna välja och vraka och hoppa lite hit och dit bland böckerna, lite som vädret. Och somna mitt i läsandet….

Annars kan jag få vila av att göra det mest elementära, gå på ICA och leta efter filen osv och bara låta sinnet och kroppen vara i träda, gäspa och köpa en glass och strunta i kalorierna.