Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Nu rycker Europakonferensen närmare. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Denna vecka hettar det till och förberedelserna är igång på allvar. Tält skall upp, allt skall ordnas och nästan tusen frivilliga är på olika sätt engagerade i allt som har med konferensen att göra. Det är en helt fantastisk församling som år efter år orkar engagera sig och så överlåtet betjänar så att alla som kommer skall trivas och få ut det mesta av konferensen. Detta i sig är något unikt!

Kvällstalarna i år är som följer:

Söndag kväll: Det hela börjar med att jag talar. Så har vi haft det i många år och jag tycker det är viktigt att komma med ett budskap som sätter tonen för konferensen och redan från första kvällen betjänar de som kommer.

Måndag kväll: Kong Hee, Singapore, som nu har en stark och vibrerande församling på ca 27 000, talar. Har besökt oss många gånger.

Tisdag kväll: Mark Conner. En duktig talare och herde från Australien som sett sin församling växa kraftigt. Han var med oss för två år sedan och blev väldigt omtyckt för sin uppmuntrande förkunnelse.

Onsdag kväll: Jonathan Bernis, en amerikansk messiansk jude med en stark evangelistisk gåva. Var mycket uppskattad senast han besökte oss. Jag har känt honom sedan de tidiga åren i vår Rysslandsmission då han flyttade in till St. Petersburg och öppnade arbeten på olika ställen i Ryssland.

Torsdag kväll: Suliasi Kurulo. En verkligt stark apostolisk tjänst från Fiji- öarna som sänt ut missionärer till många länder. Så duktig, Jesuscentrerad och stark och härlig att lyssna till och bli betjänad av.

Fredag kväll: Hans Weichbrodt. Verkligen roligt att han kan predika för oss på fredagkvällen. Hans reser på många ställen i världen men har ett verkligt hjärta för Sveriges frälsning. Helgen blir starkt profetiskt kring Sverige tror jag.

Lördag kväll: Förutom mitt vårseminarium så tycker jag att denna kväll är det viktigaste predikotillfälle jag har under året. Jag tar det verkligen på allvar och ber över vad som ligger på Herrens hjärta för Sverige och framtida genombrott.

Detta plus alla som talar på dagtid, återkommer om dem senare, gör det till en konferens där Ordet blir både bröd, ljus och svärd. Alla tre behövs. Ser verkligen fram emot konferensen och vad Jesus skall göra i människor liv. Vill du ha mer info så sök här.

Men innan  vi börjar åker jag till Oaskonferens i Borås där jag verkligen ser fram emot att tala nu på onsdag kväll.