Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Mycket gemenskap. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Det är verkligen roligt att stråla samman med vänner, gamla och nya. Ibland kan man koppla ihop med människor man inte sett på länge men det känns som om man sist träffades igår. Det är förunderligt. Det är också härligt med den gemenskap, koinonia, vi kristna har som olika lemmar i Kristi kropp.

En konferens är verkligen mer än möten. Eller snarare det är just möten det är. Möten med så många olika människor, i små och stora grupper, ensamma, småpratandes i en korridor eller runt ett matbord eller på väg ut ur ett kvällsmöte.

Igår träffade jag Göran Skytte  och gjorde två TV-program med honom där vi satt och samtalade om hans liv som journalist och troende. Det var väldigt givande. Nu ser jag verkligen fram emot att lyssna på honom  i eftermiddag.