Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Isabella född 17:31! | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Vårt sjunde barnbarn, Isabella Ekman, dotter till Jonathan och Sara föddes idag kl 17:31. Hon är så välkommen. Gud välsigne dig rikligen  Isabella!! Må din ingång, din uppväxt, och din framtid i  denna värld vara välsignad och full av Guds närvaro i ditt liv. Må Jesus, som älskar dig och har kallat dig, frälsa och forma dig till sin avbild och må ditt liv bli till välsignelse för många, många människor!