Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 4006
Till Indialand… | Ulf Ekman

Idag åker vi till Indien. Det pirrar i magen och känns nästan lite overkligt.  Jag tror att detta blir en härlig och viktig resa. Indien är ett otroligt fascinerande och mångfasetterat land som man aldrig kan bli mätt på. Allt har gigantiska proportioner där. Det tillhör de en av de fyra BRIC länderna (Brasilien, Ryssland, Indien, China) som har ett starkt ekonomiskt uppsving just nu och som man räknar med blir framtidens stormakter.

Vi kommer också hinna att träffa ett antal betydelsefulla politiska och andliga dignitärer som representerar ett brett spektrum av indiskt liv. Vi skall  besöka flera olika platser bl. a. slumbarnen i Kolkata,  olika skolverksamheter och den sjukvårdsverksamhet som pågår på olika platser. Vi kommer också att åka till Sten och Majs missionsstation Theodori där IndianChildren just nu har ett projekt att renovera och upprusta sjukhuset.

Otroligt roligt att äntligen vara iväg till Indien igen!! Hoppas det fungerar med datorer så vi kan ge er lite rapporter under resans gång!