Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Hemma igen….efter Martyrion. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Jag har just kommit hem från en alldeles otroligt bra föreställning av musikalen Martyrion. Det var helt gripande, proffsigt utfört och med en så stark final. Det kändes verkligen att det inte bara vara ett bra framträdande utan att de som spelade själva var mycket tagna av sina roller.

Det var också helt tydligt att budskapet nådde djupt in i hjärtat på de ca 2300 som lyssnade. Martyriet är en del av den kristna tron och det kristna budskapet. På ett mycket förtjänstfullt sätt placeras lidandet in i det kristna troslivet i denna musikal. Rent, ärligt och allvarligt!

Det var ingen tvekan om att det var något av det starkaste jag sett. Nu hoppas jag verkligen att den kristna pressen fick tag på detta för Sverige mycket unika evenemang. Kvällen förtjänar stor uppmärksamhet och budskapet, i denna konstnärliga förpackning behöver spridas, inte minst i en tid då så mycket av kristet liv och tjänst blir till trendig underhållning.