Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Ett Gott Nytt och Välsignat 2010! | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Så kom vi då äntligen igenom! Det var så härligt att tillsammans med tusentals människor och med många som följde med via webben, be sig fram till 2010. Jag vet knappt om något bättre än att avsluta ett år och gå in i nästa än genom att be och fira detta tillsammans med så många trossyskon. Nu har vi gjort detta i 27 år men det blir alltid lika fräscht och välsignat.

Det är sådan kraft att kunna be tillsammans och så värdefullt att både kunna rannsaka sig själv, lämna det gamla, be sig igenom till det nya året och jubla och prisa Herren för han stora godhet och nåd inför det som ligger framför.Det är också så välsignat att göra det tillsammans med andra lemmar i Kristi kropp. Vi är tillsammans. Vi har de heligas gemenskap. Vi behöver varandra och kan aldrig klara oss själva. Det finns en sådan styrka i Kristi kropp som vi får nåden att utnyttja om vi inte lever isolerade från varandra. 

Just nu, när jag ser ut genom mitt fönster över den vackra gård, Fridhem i Storvreta, där vi nu bor så ser jag snön sakta falla ner, trädgårdslyktorna lysa och husen på gården blänka vackert vita. Det är otroligt vackert och allt känns så nytt och fräscht. Ett nytt år med många välsignade möjligheter och öppnade dörrar ligger framför oss och det är så underbart att få vara ett Guds barn och ha möjligheten att få vara med om allt detta. Jag känner verkligen en stor tacksamhet till Gud!

2010 ligger framför oss och mycket oväntat kommer att ske. Många dörrar kommer att öpnnas! Jag vill önska dig Guds välsignelse över detta år och att du skall få uppleva Herrens godhet i rikt mått, att hans nåd skall beröra nya områden i ditt liv och att du ännu mer skall uppleva välsignelsen av att vara inlemmad i Kristi kropp, tillsammans med så många andra bröder och systrar som vi är kallade att upptäcka, älska och leva tillsammans med.

Låt vittnesbördet om Jesus, vem han är och vad han gjort och gör för dig och mig nå ut till allt fler runt omkring oss! Svensken har ett så stort behov av Jesus, inte minst också de som kommit till oss från andra länder och kulturer. De måste också få möjligheten att lära känna Jesu kärlek på ett speciellt sätt under 2010!