Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
På väg till repetitioner. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Nu skall jag snart in till Livets Ord och börja förbereda för det nya TV-programmet som börjar i februari. Det har fixats och donats och en helt fantastisk studio börjar ta form. Vi startade ju TV arbete tidigt, redan 1984 om jag minns rätt. Sedan dess har det naturligivis utvecklats väldigt mycket. Ett längre tag har vår nuvarande TV studio också varit bibliotek för vårt universitet. Nu har vi ändrat på det och biblioteket har hamnat på andra våningen invid läktaren.

Våra TV-killar har gjort ett så bra arbete att bygga upp en mycket modern och vacker studio. Om jag inte minns fel är det också den största studion i Uppsala. Den är nu specialdesignad för det kvällsprogram vi kommer att köra igång i februari. Det skall bli väldigt kul, inte minst att också kunna ha med publik som sitter på nybyggda läktare.

Vi kommer att ha ett antal gäster, både för samtal, vittnesbörd och debatt. Det kommer också att bli fräscha musikinslag från en specialbyggd scen. I varje program kommer det att bli kort bibelundervisning och tankar kring aktuella ämnen. I varje program kommer vi också att ha med förbön.

Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta in mig för detta nya, och för mig lite annorlunda format, att vara programledare, debattledare och predikant samtidigt. Vi får se om det går. Hoppas det! Ikväll skall vi göra första provprogrammet som vi imorgon skall detaljstudera. Det är mycket man måste lära sig och tänka på eftersom det är mycket som händer under några korta minuter. Det blir bra att disciplinera sig och arbeta med andra tidsmarginaler. Och det blir också väldigt roligt att nå ut till den vanlige svensken som är kyrkoovan.