Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Sturmark är en sekt? | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

På Kvällsöppet ikväll sitter Sturmark och ropar att Livets Ord är en sekt. Han talar, som vanligt, emot bättre vetande. Det han säger är mest ett utfall emot kristen tro i allmänhet och han ger ifrån sig några retoriska bottennapp. Irritationen var uppenbar.

Eleverna från Livets Ords Kristna Skola och Södermalmskyrkans kristna skola gjorde bra ifrån sig och Siewert Öholm bet ifrån på ett mycket lugnt och balanserat sätt. På ett klart sätt visade han att TV 4 faktiskt glömt redovisa att de som vill ha bort religiösa friskolor, ca 46% i en utfrågning, faktiskt visar på en minskning av negativa personer. För några år sedan var den siffran omkring 85 %. Alltså är man mer positiv idag. Det glömde Ekdahl säga.

Sturmarks enda knep är tydligen ständig sektförklaring av allt han inte gillar. Frågan är om han inte själv har blivit en enmans sekt? Något tjatig är han i alla fall och för att använda hans egna ord; han upplevs mer enfaldig än mångfaldig.