Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Bomberna i Moskvas tunnelbana. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Det som har hänt i Moskvas tunnelbana är fruktansvärt och en ond cirkel av våld som föder våld och hat som eskalerar. Mitt i denna tragedi har jag fått ett vittnesbörd från Moskva. En ung man i vår församling i Moskva åkte i samma tunnelbanevagn som en av självmordsbombarna utan att veta om det. Han skulle resa längre men vid en viss station kände han helt plötsligt att han genast borde gå av nu direkt trots att han inte skulle av på den stationen alls.

Han gick av tunnelbanevagnen och i den sekunden small den i luften. Han hade stått bra någon meter från terroristen. Många dog men han fick bara ett litet skrapsår och undkom med livet i behåll. Han upplevde ett verkligt Guds beskydd i denna förfärliga situation.