Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Stark avslutning på E 21. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Just nu har jag hunnit vara med om E 21:s avslutning, predika 2 morgonmöten på Victory Christian Center, kasta mig på flyget  och precis landa hemma i Sverige igen. Det var en intensiv och mycket rolig konferens med tillfälle att träffa en mängd olika gamla och nya bekanta samt få tillfälle att höra vad Herren gör just nu över hela världen. Ovärderligt!

Lördagskvällen, som var avslutningsmötet, var mycket lyckat och väldigt starkt. En representant föra varje kontinent predikade och efteråt blev det inbjudan för alla som ville komma fram för förbön och att bli smorda med olja. Jag fick komma först ut och representera Europa och talade om den Helige Ande och mission.

Eftersom Mabee Center var i det hela nästan fullsatt och de allra flesta kom fram så blev det en enorm bönestund.  Det var nog ett unikt tillfälle där så många olika strömmar var representerade. Inte minst uppmärksammades generationsklyftor och betydelsen av att komma samman över generationsgränserna. Det var verkligen en mycket lyckad avslutning på en viktig konferens som säkert kommer att få sin fortsättning på olika platser i världen.

Det är alltid lika friskt med möjligheten att få ett internationellt perspektiv. Det man inser, som alltid, är hur isolerade vi faktiskt är i Sverige och hur begränsade vi faktiskt är i vårt sätt att tänka och hämta intryck. Det är ingen tvekan om att det lilla Sverige faktiskt behöver många impulser ifrån den världsvida kyrkan, ifrån hela Kristi kropp. Vi klarar oss inte själva och det har ju faktiskt inte heller Herren menat att vi skall. Vi behöver verkligen varandra internationellt om vi skall kunna stå starka och fullfölja våra uppdrag.