Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Efterfrågad dialog. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Med jämna mellanrum kommer frågor om att jag skall gå in mer i en dialog på bloggen och svara på enskilda frågor. Det vore trevligt. Vad jag gör ibland är att inkorporera frågor i mina inlägg. Att direkt gå in och besvara, som en del gör, har jag tyvärr i nuvarande läge inte tid eller ork med. Att det skulle betyda att jag låser in mig tror jag knappt. Tvärtom, bloggen har satt fart på många diskussioner och långt utanför bloggosfären.

Mitt nuvarande schema är mer än fullt. Kanske för tre heltider just nu.  Jag hoppas kunna ändra detta något längre fram men knappast inom överskådlig tid. Så med risk att uppfattas något oåtkomlig så får det nog ändå förbli så här ett tag till. Denna fråga har jag svarat på några gånger under bloggens historia men alla kan ju inte veta allt om detta.

Det är klart att detta beslut kan framkalla en och annan kommentar men de faller i så fall på nådeskontot. Uppriktigt sagt begriper jag inte hur en del har tid att skriva näst intill hela romaner på sin blogg. Men, vi har väl alla det lite olika, både med tidsbegrepp och schemabundna liv. Vi får göra så gott vi kan.