Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Kommentar om kommentar… | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

En del har frågat om en kommentar om gårdagens möte. Det skall ni få. Ge mig lite tid… är i full fart med konferensuppgifter nu men hoppas kunna få till något antingen i kväll eller tidigt morgon bitti. Kortfattat kan jag säga att gårdagens predikan hade en del stora brister och jag gav en kort kommentar i mötets slutskede men återkommer om detaljer.

I morse var det mycket bra, centralt, klassiskt och viktigt… Vi får se ikväll…