Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Oj, vad det gick fort… | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Ja, nu finns det de som tycker att jag inte sköter mig. Det var lite för långt  mellan blogginläggen. Olika saker har samverkat till detta. Det blev en intensiv start på året.

Har tagit en paus förra veckan och mer eller mindre låste in mig för att skriva på mina memoarer del 1. Huvudtexten är nu nästan klar och jag hoppas vi får ut den till sommaren. Vi får se. Den kommer att behandla tiden från födelsen fram till Livets Ords start 1983. Det har varit väldigt roligt att hålla på med detta. Det verkar kunna bli 3 eller fyra delar så småningom, beroende på hur jag fördelar materialet.

Nu börjar också ett lite mer digert arbete med att få fram underlag, inte minst att läsa tidningsartiklar, till nästa och så mycket mer intensiva period som troligtvis kommer att täcka tiden från Livets Ords start och fram till Sovjetunionens fall och början av vårt missionsarbete under 90 talets början.

Nåväl, vi har haft en så lyckad Indiendag för ett tag sedan. Det var en söndag med indiske ambassadören, mycket trevlig och mycket insatt, och en parlamentsledamot från Kongresspartiet, prof. Kurien, som i dagarna verkar få ännu mer inflytande i Kongresspartiet. Han sitter i överhuset i New Delhi. Det var fascinerande att lotsa runt honom i ett snörikt och kallt Stockholm vilket var så annorlunda för honom. Vi fick leta efter indisk mat eftersom något annat var han inte så intresserad av. Det var väldigt kul att umgås med honom och det blev många och ingående samtal om Indien. Vi tog honom också till riksdagen och han var mycket intresserad av det svenska parlamentariska systemet. Nu skall vi snart till Indien igen. Det blir i februari och då lär vi se honom igen.