Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Trailer inför Europakonferensen | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Under slutet av terminen, när allt var som hetsigast hade vi en inspelningsdag av KMUE (Kväll med Ulf Ekman). Mitt i detta bad man mig göra ett kort inslag som skulle användas som trailer för Europakonferensen. Vi gör sådant med jämna mellanrum. Nu var det lite ont om tid och på väg från studion stannade vi för att spela in den i kyrksalen.

Nåväl, det gick inte helt lätt. Tvärtom blev det omtagning på omtagning och nästan hjärnsläpp. Det gick i baklås och till slut stod vi bara och storskrattade över alla tokiga felsägningar jag lyckades åstadkomma och jag sa att nu får vi sluta och ta om någon annan gång.

Det trodde jag var slutet men inte så. Killarna satte ihop det hela till något som blev ganska tokroligt och la ut det i allafall. Här är resultatet:

 

[youtube width=418 height=260]yQw7jSShw1o[/youtube]

 

Hur som helst tror jag det blir en mycket bra konferens. Bra mycket bättre än vad jag lyckades åstadkomma denna stressiga dag:)

Välkomna till Uppsala och Europakonferensen sista hela veckan i juli!!