Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Nu blir det lite semester… | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Veckan efter Europakonferensen är alltid full av olika slags aktiviteter. Anställda och frivilliga jobbar hårt med att montera ner , ställa i ordning, räkna samman och utvärdera. Det är mycket, mycket mer arbete än man kan ana och de heroiska frivilliginsatserna fortsätter. Det är, måste jag säga, även om jag naturligtvis är lite partisk, en alldeles unik och enastående fantastisk församling med så mycket energi och utgivande kärleksfullt betjänande som ständigt bär det arbete vi är överlåtna åt. Återigen ett stort, stort tack för alla insatser och all kärlek!

Augusti är därför semester för många men i slutet av augusti drar det igång igen. För mig blir det nu lite mer sammanhängande semester från och med imorgon. Det skall bli skönt och rätt nödvändigt. Sedan blir det ju också lite förberedelse för den termin som är under uppseglande. Det gör att bloggandet och twittrandet blir oregelbundet under ett tag för att ta fart igen efter semestern. Vila betyder även avkoppling från sociala media:) Vi hörs snart igen!