Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Terminen är igång på allvar. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Efter en intensiv uppstartsvecka bar det iväg till Polen och Israel. I Polen startades en lördagsbibelskola med både protestanter och katoliker och över 400 kom. Vår Israelresa var mycket lyckad och nu är jag hemma igen och förbereder för morgondagen då det blir både avtackande och pastorsavskiljning.

Resan till Israel var i år 6 bussar med 16 nationer, varav 2 av bussarna var kineser. Det var verkligen härligt att visa Israel för dem. De flesta hade aldrig varit utanför Kina.Två av dem tog emot Jesus som sin Frälsare och Herre och blev döpta i Jordanfloden. Det var mycket speciellt! Under resans gång fick jag möjlighet att träffa många lokala vänner och kontakter från många olika sammanhang så det blev intensiva dagar.

Nu ligger en intensiv vecka framför mig. Imorgon kommer jag att predika om Jesu helandetjänst i evangelierna och idag.Vi kommer som sagt att pastorsviga Niclas Strindell som går in som distriktspastor efter Harry Andersson som går i pension men blir en synnerligen aktiv pensionär. Harry har i många år gjort ett utomordentligt arbete i vår församling, inte minst i själavård och är oerhört uppskattad. Ett stort tack till Harry för alla hans fina insatser under åren och det ankare och pelare han är i församlingen!