Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Mitt i Youth… | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Youth konferensen är i full sving och det är fantastiskt med alla dessa ungdomar som kommer från alla håll. Nu har denna höstkonferens hållit på i ett antal år och den verkar bara växa i styrka. Igår var det över 2000 ungdomar som lyssnade på pastor Janne Blom och sedan på konserten med Jesus Culture.

Igår blev jag intervjuad av en journalist som sammanställer en bok på temat ”Vad är meningen med Livet?” där hon frågar ett ett antal människor vad de anser om detta. Jag var en av dem. hon frågade varför det både är en stark sekularisering och utträde ur kyrkan och samtidigt ett tydligt nyvaknat intresse för religion. Bra fråga. jag menade att hon inte sett ett tredje fenomen, nämligen alla de ungdomar som kommer till en äkta levande tro i Sverige idag. Detta är något som hittills befunnit sig under radarn i media och ännu är ouppmärksammat av dem.Det är dessa ungdomar, många från icke kristen bakgrund och ny och fräscha i tron som man träffar på Youth. Det är ett fascinerande inslag som bådar gott för framtiden.

Ser fram emot att tala till ungdomsledare idag på eftermiddagen och sedan predika ikväll och leda nattvardsgudstjänsten. Det är alltid en fest och en högtid och ett speciellt möte med en levande Jesus.