Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Falskt Facebook-konto | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Jag vill bara uppmärksamma dig på att det har skapats ett falskt konto på Facebook i mitt namn. Från detta konto har det skickats en del konstiga meddelanden de senaste dygnet. Meddelandena är helt falska och har ingenting med mig att göra.

Sprid gärna den här informationen till dem som du tror behöver veta.