Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Nästa vecka. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Det har varit en intensiv och härlig vecka med bibelskolan, TV-inspelning, offentliga Romarbrevsstudier, cellgruppsledarträff och studiegrupp med unga ledare, m.m. Kvällarna helt upptagna. Idag är det styrelsemöte och ledarträffar. Oj, vad tiden går fort. Fascinerande med många möten med människor. Tröttnar aldrig på det.

Nästa vecka skall jag till Stockholm för att medverka i Marcus Birros TV-program ”Birros bord” som görs av Expressen. Det blir spännande. Sedan skall jag var med på Anja Kontors radioprogram i Upplandsradion också.

Till söndag kommer jag att predika om ”Andliga föredömen som är livsförvandlande.” Människor som på olika sätt kommit i ens väg och fått betyda saker i ens liv är kanske något av det mest förunderliga som finns. Det ser jag fram emot att tala om. Kan inte låta bli att vara förundrad över nåden att få arbeta på detta sätt och ständigt, varje dag, möta människor som så hängivet arbetar för evangeliet. Relationer och personlig gemenskap är dyrbart och oerhört givande. Inte minst när det gestaltar sig i viktiga samtal när hjärtan öppnas emot varandra i genuint lyssnade och intresse.