Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 4006
Reseberättelse från England | Ulf Ekman
Charles Whitehead och Ulf under Celebrate.

Charles Whitehead och Ulf under Celebrate.

Efter påsken var vi inbjudna till Celebrate i Ilfracombe, England. Celebrate är den katolska karismatiska konferens som leds av Charles och Sue Whitehead. En fantastisk upplevelse som vi kände att vi skulle vilja att alla våra vänner skulle få uppleva. Lovsång, mässa varje dag, gedigen undervisning, skickligt framförda pantomimer och teaterstycken och massor av roligt för barn och ungdomar. Allt i en miljö av semesteranläggning på den engelska kusten.