Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Reserapport från Steubenville, USA | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87
Ulf och Birgitta delar sitt vittnesbörd på Defending the Faith Conference, Steubenville.

Ulf och Birgitta delar sitt vittnesbörd på Defending the Faith Conference, Steubenville.

I slutet av juli 2015 inbjöds vi att tala vid en konferens på Franciscan University Steubenville. Vi fick själva höra många talare som vi läst böcker av och tycker mycket om. Dr Scott Hahn var vår värd och det var väldigt fint att få samtala i timmar med honom. Ulf talade i konferensen om förändringar i det andliga klimatet i Sverige, och tillsammans delade vi våra teologiska och andliga erfarenheter i vår vandring till den Katolska kyrkan. Det var mycket roligt.