Notice: wpdb::prepare kallades felaktigt. Databassökningen innehåller ett annat antal variabelmarkörer (2) än antalet argument som skickades (3). Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 3956
På bokturné. | Ulf Ekman

I helgen var vi i St. Franciskus församling i Jönköping på vår bokturné. Det var ovanligt trevligt. En så levande församling, sjudande av liv.  Vi kom dit mitt i deras julmarknad och fick möjlighet att presentera vår bok i fyra högmässor samt signera böcker. Det blev många bra samtal.

Det var också spännande att umgås och samtala med kyrkoherden, pater Josef Nilsson och träffa de fina fransiskanerbröder som betjänar där tillsammans med honom.

Nästa helg gästar vi Kristus Konungens församling i Göteborg.