Notice: wpdb::prepare anropades felaktigt. Sökfrågan innehåller felaktigt antal platshållare (2) i jämförelse med hur många argument som skickades (3). Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 4.8.3.) in /home/ulfekman/public_html/wp-includes/functions.php on line 5664
Välkommen till Retreat på Berget, mars 10-13. | Ulf Ekman
Notice: Undefined index: plugin-init in /home/ulfekman/public_html/wp-content/plugins/archives-calendar-widget/archives-calendar.php on line 87

Som jag nämnde i januari har jag en retreat på Berget, St. Davidsgården i Rättvik den 10-13 mars. Det är något jag verkligen ser fram emot. Jag kommer att undervisa om de olika leden i Missionsbefallningen, Matt 28:18-20:

1.”Jag är”  Vem är det som talar till oss och hur gör han det?

2.”Med er” Hur är han med oss, var och på vilket sätt?

3.”Alla dagar” Livet är verkligen fyllt av olika dagar, Inte bara härliga dagar utan också förfärliga dagar. Hur hjälper han oss att tackla dessa dagar?

4.”Intill tidens ände.” Livets slut, världens slut. Framtidshoppet, är vi himmelskt realistiska och sunt uppkopplade i vår stressade vardag?

Du är välkommen att komma med. Det finns fortfarande några platser kvar. Berget är en underbar plats med tystnad, liturgisk rikedom, med bön och möjlighet för själavård och bikt av huspräster samt frisk luft och fin natur. Det är härligt att i stillhet tillsammans med andra syskon söka och möta Herrens ansikte och låta Honom möta och tala till oss.

Ta gärna direktkontakt med Berget så hjälper de dig.